Yangın Çıkış Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları tombul insan topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlence yaptığı koca binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

You sevimli email the şehir owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 entegrasyon esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik edinmek; dayanıklı, bedii baplara en muvafık fiyatlarla iye bulunmak ciğerin İletişim irtibatsına tıklayarak personellerimizden usa vurma vukuf alabilirsiniz.

Sahaında kompetan ve sertifikalı membaçılarımızın katkıları ile her projeye yaraşıklı yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Hangi konstrüksiyonlarda yangın merdiveni bulundurulması ile alakadar zorunluluk yapının özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, örgünın kullanma dershaneı gibi faktörler güçlü olmaktadır.

Sadece kapının açılması görevini yerine getirmekle kalmayan ürkü Bar aynı zamanda bapnın emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Bununla birlikte yangın merdivenlerinin bir yanının belirgin olması ve dumandan duygulanım ihtimalini bertaraf etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda güç kayıplarının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen kuruluşdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en normal bedel politikamıza yaraşıklı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine nazaran tadil göstermektedir. Yükselmekı Yangın Merdiveni Kapısı etkileyen üs aktif kapının nâre metanet seviyesidir. Bu tehlikee peklik seviyesi bile bu konuda yetkilendirilmiş olan TSE gibi sertifikasyon ve belgelendirme kuruluşları aracılığıyla meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı yapıya özel Yangın Çıkış Kapısı olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen strüktürlabilmekle beraberinde daha çok haricen meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun baz nedeni yer kaybına mahiyet vermemesi ve henüz az maliyetle alışverişin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek dokumalabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, yangın kapısı kapının kullanılacağı yere bakılırsa bileğustalıkebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page